Bedrijven en instanties

Bedrijven en instanties kunnen een op maat gesneden weerbaarheidsprogramma krijgen dat als aanvulling op de reeds bestaande protocollen zal dienen. Het programma voldoet aan de eisen van het te voeren beleid van een bedrijf of instantie. Tevens past het programma binnen de kaders van de Nederlandse wetgeving. Er zal indien gewenst niet veel veranderen aan de aanwezige beveiligingsstructuur, maar inhoudelijk zal het wel aangepast worden aan de realiteit en praktische mogelijkheden. De aanpassingen worden gedaan door gebruik te maken van de innovatieve technieken en inzichten van het Kurodaiya Geweldmanagement Programma (KGP). Hierin wordt aandacht geschonken aan zowel fysieke als mentale vaardigheden.

Ook biedt KTEC een Team Building programma waarin communicatieve vaardigheden centraal staan. Dit programma werkt bevorderend voor de werksfeer, het bedrijfsklimaat, en de omgang tussen collega’s.

Het is mogelijk om hier een speciale module lichamelijke oefening voor kantoor, yoga, massage, stretching en ontspanning bij te volgen, om de houding van een werknemer te corrigeren om ziekte verzuim te voorkomen en te bestrijden.

Moet uw personeel naar een donkere parkeerplaats of lang wachten op een stil perron?

Wij kunnen uw personeel ook een workshop geven in de meest revolutionaire, innovatieve en effectieve zelfverdedigingssysteem van dit moment genaamd :Kurodaiya.