Achtergrond informatie over KTEC

KTEC is opgericht door Krishna Gopal met als doel om innovatie binnen het geweldmanagement te bevorderen. Hij heeft met zijn jaren lage ervaring in de martial art kunnen constateren dat de traditionele weerbaarheids programma’s en  trainingen niet het gewenste resultaat opleveren doordat het niet voldoet aan de weten de veiligheid. Men is blijven hangen in oude traditionele trainingen en gedachten in het omgaan met  de agressie en geweld in een steeds veranderende maatschappij. In de praktijk gaat alles net even anders dan er getraind wordt. Daarom heeft hij een nieuw systeem ontwikkeld genaamd Kurodaiya.  KTEC past de trainingen aan, aan de behoefte die op dat moment daar aanwezig is vanuit de werkvloer, want die kunnen de juiste informatie verschaffen over wat zij nodig hebben. Wij leveren op maat gesneden trainingen.
Kurodaiya Training & Education Center (KTEC) is een organisatie die gespecialiseerd is in een revolutionair non agressief geweldmanagement in alle sectoren van de samenleving, en daarbij unieke programma’s hanteert gebaseerd op de principes van Kurodaiya, waarbinnen specifieke innovatieve en praktische programma’s zijn ontwikkeld per doelgroep.

KTEC verzorgd de opleidingen voor Instructeur Kurodaiya en Docent Geweldmanagemnet. KTEC is de enige instantie die de programma’s van Kurodaiya mag verzorgen. De instructeurs en docenten zijn erkend door KTEC.

De programma’s waarin een docent geweldmanagement opgeleid kan worden zijn onderverdeeld in modules. Zo kent KTEc 7 modules waarin een ieder opgeleid kan worden tot docent geweldmanagement.

De opleiding tot Instructeur van Kurodaiya gaat ook gepaard met een budo leraar opleiding.

Verder verzorgen wij cursussen en workshops in de vorm van een teambuilding, om zo kennis te laten maken met dit uniek en revolutionair systeem in het omgaan met geweld en agressie.

Privé trainingen horen daarbij ook, omdat wij de mogelijkheid bieden voor een ieder om in hun eigen tijd  een opleiding of training te volgen.

De cursussen :

Respectvolle conflicthantering, Anti pestprotocol voor scholen en bedrijven, Anti stress training,  Houding correctie.

Wij bieden ook werkgerelateerde reguliere trainingen voor politie, beveiligers en handhavers in het RTGB/AZV.

 

Volg het submenu voor meer informatie over het systeem en de organisatie.

    Als je meer informatie wil, vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact op met je.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon

    Extra toelichting