Ambulance en Ziekenhuis personeel

Dwing respect af…

…door goede communicatie en sociale vaardigheden te gebruiken. Opkomen voor jezelf… Overwicht tonen met de kennis en macht die je hebt. Verbale en fysieke agressie de-escaleren. Weten hoe om te gaan met verschillende soorten allochtonen en culturen. Burgers hebben hulpverleners nodig en niet omgekeerd. Indien nodig kan er fysiek verdedigd worden op een non agressieve, proportionele en de-escalerende manier.

KTEC biedt praktische technieken om hulpverleners effectief weerbaar te maken en zelfvertrouwen te geven in situaties waar geweld of agressie aan de orde is. De geleerde technieken zijn simpele non-agressieve bewegingen die in alle situaties uitgevoerd kunnen worden. Deze verdedigingstechnieken zijn vanuit alle posities toepasbaar, zowel staand, zittend als liggend.

De technieken zijn uitstekend toepasbaar in kleine ruimtes, zoals in huiskamers of achterin de ambulance. De technieken zijn tevens toepasbaar om onrustige patiƫnten, zonder het gebruik van geweld, onder controle te brengen en te houden.

Hulpverleners krijgen een ‘wapen’ aangereikt dat ze nooit kwijt kunnen raken en dat altijd paraat is, zonder een fractie van een seconde te vertragen.

Onderdelen van het KTEC Hulpverleners Programma zijn onder andere:

  • Communicatie technieken
  • Kurodaiya zelfverdediging (zelfverdediging vanuit elke positie)
  • Geweldmanagement
  • Duo procedure (coordinatie en teamworking met partner(s))
  • Separatie technieken (het veilig uit elkaar halen van vechtende partijen)
  • Extractie technieken (het uit een groep of menigte in veiligheid brengen van slachtoffers)
  • Samenwerking met politie en andere hulpverleners
Onze training samengevat
Training voor hulpverleners, ambulance en ziekenhuis personeel
Naam training
Training voor hulpverleners, ambulance en ziekenhuis personeel
Aanbieder
KGP (KTEC Geweldmanagement Programma),
Schinkelse baan 1,2908 LE,Capelle aan den IJssel-Zuid Holland,
Telephone No.06-55801701
Land
Nederland
Omschrijving
Deze training biedt praktische technieken om hulpverleners effectief weerbaar te maken en zelfvertrouwen te geven in situaties waar geweld of agressie aan de orde is.