geweldmanagement slogun ktec

KTEC is steeds bezig om innovatie en revolutie teweeg te brengen in het omgaan met geweld en agressie en verzorgd onder andere trainingen en opleidingen op MBO niveau voor Docenten Geweldmanagement.

Instructeurs en Docenten Geweldmanagement binnen KTEC zijn gekwalificeerde en ervaren zelfverdedigingsspecialisten en zijn onderricht in verantwoorde lesmethoden.

KTEC is momenteel wereldwijd een nieuwe standaard aan het zetten voor Geweldmanagement opleidingen als de officiële overheidsstandaard. Dit geldt voor wetshandhavers en (particuliere) beveiligers.

 • Wij hanteren de slogan:” Geweld eindigt waar respect begint “ © (1988). Onze opleidingen zijn gericht op de-escalatie en niet op gebruik van geweld.
 • Geweld managen door non agressief gedrag is ons credo, waardoor het heel goed mogelijk is om binnen de wet te handelen bij conflict situaties waarbij agressie en geweld aan te pas komt.
 • Confidentialiteit staat hoog in het vaandel bij KTEC. Wij hebben op maat gesneden programma’s voor alle overheidsinstantie. Deze programma’s worden niet openbaar gemaakt voor derden.
  • KTEC verzorgt sinds 2003 innovatieve Geweldmanagement training, op MBO niveau zowel nationaal als internationaal voor diverse doelgroepen zoals: Politie, Beveiligers, Special Forces, Security officers, bedrijven en particuliere- en overheidsinstellingen.
  • KTEC heeft een eigen locatie waar op ieder tijdstip een werkgerelateerde training ontvangen kan worden. Het hoeft niet altijd onder werktijd te gebeuren. Efficiënt voor uw bedrijf!
  • KTEC biedt uniformiteit in de training voor alle doelgroepen. Alle personen in een team weten hoe elkaar op de beste manier bij te staan en hoe te handelen zonder elkaar in de weg te lopen. Hieronder verstaan we ook uniformiteit met overige instanties (bijvoorbeeld politie) waarmee samengewerkt moet worden.
  • KTEC kent ook accreditatie voor professionals in het Kurodaiya Geweldmanagement programma.
  • KTEC heeft een UP TO DATE systeem dat zich steeds aanpast aan de nieuwe ontwikkelingen en zo mee gaat met de nieuwe trends van wat zich ontwikkeld in de steeds veranderende maatschappij.
  • KTEC trainers zijn erkende en gecertificeerde instructeurs en weten op een verantwoorde manier les te geven en beschikken over relevante kennis van alle in Nederland aanwezige culturen en hun tradities, gewoonten en mentaliteiten.
  • KTEC geaccrediteerde beveiligers functioneren beter en kunnen beter omgaan met de multiculturele samenleving.
  • KTEC heeft verschillende programma’s voor alle soorten professionals
  • KTEC werkt met een gepatenteerd systeem (Kurodaiya) en is bevoegd om de slogan met copyright te gebruiken
Krishna Gopal
Krishna GopalOprichter KTEC
KTEC is opgericht door Krishna Gopal. Hij heeft de Geweldmanagement programma’s en technieken over een periode van meer dan 20 jaar in Nederland ontwikkeld en getest. Dit is gedaan in samenwerking met professionals en instructeurs uit de wereld van beveiliging, politie en leger.